Vill du komma igång?

Svårt att komma ingång efter decemerfrossa? Det har iaf jag, men snart är det ett nytt år vilket innebär nya försök. Jag pratar förstås om träning.
De flesta vill inte börja sitt nya "träningsliv" med att gå ut och gå i det kalla vintervädret, det gör att man bara skjuter upp det mer och mer. Man behöver inte ha en timmes gympass varje dag för att komma iform heller, man kan gott och väl börja men vardagsmotion.
Vardagmotiom kan vara allt fårn att skotta istället för snöslunga, kratta istället för lövblås eller gå till affären istället för att ta bilen och mycket mer.
När man väl kommer igång med vardagsmotionen så kommer du snart märka att allt går mycket lättare, men man är fortfarande inte sugen på promenaden i -20.. 
Jag förslår istället för promenaden så kan man träna igenom hela kroppen på en vecka innomhus! Kör tio minuter träning per dag, det hinner alla med!

Tillexempel: Måndag, armhävningar 10 min.
                  Tisdag, situps 10 min.
                  Onsdag, benlyft 10 min.
                           *Med mera*

Inte så svårt? Det är endast tio minuter per dag, klart du kan öka på med 20 min om du vill träna lite extra;) Jag rekommendera detta stark då de flesta (inklusivt mig) inte vill ut och gå när det är så kallt ute! 



ByeBye
Miss A


2009

Hittade den här listan hos http://hondaremelie.blogg.se/ så jag lånade den lite (ändrade fråga 20 lite);)

 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? haha hmm jaa:D
2. Höll du några av dina nyårslöften? hade inga?:)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? nej (tur det!)
5. Vilka länder besökte du? sverige, sverige och sverige igen, haha nej inga...
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? utlandsresa?:)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 25 maj:)
8. Vad var din största framgång 2009? öh pojkvän? haha nej men fixade ett jobb:)
9. Största misstaget? kommer inte på nåt just nu?
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? nope
11. Bästa köpet? mina älsklingar (skor)
12. Vad spenderade du mest pengar på? haha min pojkvän? nej men kläder skulle jag tro..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? jaa, jag tog ju studenten;)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? har ingen speciell låt i år
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? målat mer, pluggat mer..
17. Vad önskar du att du gjort mindre? haha vet inte?
18. Hur tillbringade du julen? med mamma, pappa, lillebror, lillasyster, storasyste, mormor och bosse
19. Blev du kär i år? jaa;)
20. Favoritprogram på TV  datorn? Gossip Girl
21. Bästa boken du läste i år? någon av stephanies meyers böcker
22. Största musikaliska upptäckten? vet inte:)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? mystofflor haha
25. Något du önskade dig men inte fick? inget:)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Var hundvakt, och jobbade på kvällen/natten
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? haha ja de är klart
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? varierande
29. Vad fick dig att må bra? att få va med de man tycker om
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Edward haha
31. Vem saknade du? ingen tror jag
32. De bästa nya människorna du träffade? min pojkvän (även om jag anser att vi träffades tidigare än så) och hela min nya klass (okej, nästan hela då!)

ByeBye
Miss A

2010 kommer...

Läs gärna mitt förgående inlägg, det handlar om hur du håller dina nyårslöften.
Imorgon är det Nyår, och sen så kommer 2010, jag börja bli gammal:( haha nej, men seriöst jag måste göra något med mitt liv nu, livet är som sagt KORT!
Imorgon ska jag tillbringa kvällen med mina vänninor (fimkväll) med en massa onyttigheter såsom chips och läsk haha:)
Vad ska ni göra på nyår?

ByeBye
Miss A

Nyårslöften? Så håller du dem!

Svårt att hålla dina nyårslöften? Jag kan gissa på att de flesta av er har löften som:

*Börja träna
*Sluta äta godis
*Bädda sängen varje dag
*Bli hälsosammare/ äta nyttigare
*Sluta äta skräpmat
*Sluta röka/snusa/dricka

Och de flesta som kör med nyårslöften bruka inte belöna sig själv efter en viss tid, eller har jag fel?
Om du med nyårslöfe har tillexempel att sluta äta godis, hur frestande är det inte om alla sitter och äter godis förutom du? Det är jobbigt kan jag lova, been there done that!
Hur mycket pengar tro du inte du sparar in på att låta bli chipspåsen en månad? Jag kan garentera att du sparar mycket, så vad kan man istället göra med de pengarna? Som gynnar både dig och din kropp? Lite massage är det magiska ordet haha:) Ta tillexempel en nack-ryggmassage, det kostar ca 400 kr och tar ungefär 30 min, man måste skämma bort sig själv ibland, och det är ett perfekt tillfälle då du låtit bli godiset någon månad!:)

Sen till er som vill bli hälsosammare, om ni ser de friterade potatisarna vad tänker ni då? "Åh vad gott"? visst har jag rätt? Istället borde ni testa att tänka "vad gör det här med min kropp" och den tanken får många att tänka över sina matvanor.

Ni som ska bädda sängen varje dag, tänk om någon kommer och plingar på dörren? Ska du låta stackaren stå ute och frysa medan du bäddar sängen fort? Det är 20- ute! Och vad ska du ha för ursäkt? "jag hörde dig inte knacka" eller "förlåt, jag satt på toaletten".
Alla gillar fräscha hem, vilket innebär bäddad säng!

Lycka till♥
Miss A


Gratulerar, ditt resultat är godkänt

WOHOO jag klara det♥ När är jag massör (puss på det) lycklig? JAAA:D
Jag hade 92% rätt på provet och snart så dumpar det ner ett diplom i min brevlåda, sen så kan jag ansöka om certifiering och det kostar ca 1000:- såja få se när jag tar de hehe;)
Jag är massör tjalalalalalala:D

PUSS
Miss A

Just nu

hihi, nej jag har inte gjort provet än;) sa ju att jag försöker skjuta upp det.. Men jag lovar att göra det efter middagen:)
Jsut nu sitter jag och ser på tv 3, det är Dr Phil och handlar om nån 15 åring som är med barn, haha hon är kul att kolla på.. Blåst..

ByeBye
Miss A

Favoritsko

Nej jag har inte gjort provet än, haha.. jag förskör skjuta upp det så mycket jag kan, nej men min lillebror se på film i mitt rum så när den är slut så ska jag logga in mig och göra det:)
Här är en bil på min nya favoritsko som jag älskar och ska bära tills jag blir 90!:)



Och här är pudret jag hittade på kicks med märket Lumene


(visst börja jag bli bra på att uppdatera?)

ByeBye
Miss A


Dålig uppdatering?

Det tycker iaf att jag har! idag ska jag blogga tills jag stupar haha, nej men jag ska försöka mig på fler blogginlägg än vad jag gör nu;)
Idag blir det till att göra massageprovet (sännande) få se hur det går;)
Just det, jag lovade att lägga upp en bild på skorna jag köpte på mellandagsrean, få nog ta och lägga upp den bilden i nästa inlägg;)

ByeBye
Miss A

Mellandagsrea

Det blev tyvär inget inlägg igår eftersom jag var helt slut efter mellandagsrean haha;)
Jag köpte en finfin kamera som jag är väldigt nöjd över (min andra funkar inte som den ska). 
Sedan så fastnade jag på ett par skor, och jag var tvungen att köpa dem eftersom Miss J och en annan vännina tvingade mig... Fast det gör inget, jag älskaaar mina nya skor:D sen så köpte jag puder, för det har jag nästan slut på.. 
Skorna och pudret får ni se lite senare (då jag tagit kort på dem) men nu ska jag se lite på 90210;)

 


Kamera: Expert 999:- (fast min är svart)


God morgon

Nej, jag vaknade inte nu haha.. Jag vaknade runt 12 tiden, känns lite konstigt eftersom jag vanligtvis kliver upp vid kl 8, men det blir väl så om man jobbar på natten haha;)
Idag blir det bara till att slappa, men imorgon blir det mellandagsrean med Miss J och några till:) Som ni kanske vet så är det den 27 december! känns inte bra, snart är det nyår= 2010.. Huvva!
Har ni kommit på era nyårslöften är?

ByeBye
Miss A

Min Dag

Inatt efter att jag jobbat och därefter varit "fyllechaffis" kom jag hem ungefär halv 5 (med en hel bil!) och då blev det till att sova, sen så vaknade jag 11 och tvingade mig upp ur sängen eftersom farmor och farfar skulle komma på besök:)
Och de är fortfarande här haha, jag som vill sova en timme innan jag åker till jobbet, ska jobba mellan 20.30-02.30 så jag hoppas att det inte blir till att jobba över en timme igen;) Med det gick faktiskt bra att köra fast pappa gjort allt för att skrämma mig med att ja komma åka i diket.
Därimot så råkade jag köra mot rött framför en polisbil, haha! så fult, jag var ensam vid rödljusen (trodde jag) det blev grönt, jag körde sen PUFF så blev det ornage sen rött, hur fan gick de till liksom, jag hade knappt kommit iväg då det blev rött, och jag kan ju inte tvärnita och backa tillbaka? Nej, jag fortsätter att köra och då ser jag att polisen står där med sin dumma bil, fast de lät mig vara så de är jag glad för:)
Jag hade fått förbud att köra snabbt, backa och köra om av pappa, men där jag skulle parkera var det fullt med snö och vad måste jag göra då? jo backa..
På e4an på väg hem så var det en lastbil som jag inte ville köra om, och vad gör han? jo han saktar ned till 40 km/h och blinkar att jag ska köra om.. Haha jag kan ju köra 40 på e4an så jag var ju tvungen att köra om, och som ni kanske minns att jag skrev så var jag "fyllechaffis" så hon satt ju och gapa om att jag skulle köra om..
Vilken kväll haha! ska jobba inatt med, men då blir det inga överförfriskade personer i bilen!:)

ByeBye
Miss A


Övningsköra fast körkort

Jaa överskriften säger nog allt.. Jag har som sagt körkort (tog de i sommras) och hade tänkt låna pappas bil ikväll/inatt eftersom jag jobbar, och då jag sa de till pappa så blev det en himla fart på honom och jag skulle tydligen ut och sätta mig i bilen..
Pappa verkar helt övertygad om att jag komma kvadda bilen? Jag om någon kör ju lika lugnt som en gammtant, jag kan garentera om att jag komma klara mig fingemang ikväll/inatt!:)
Nä nu ska jag nog försöka sova en liten stund, även om jag är pigg på natten, men jag vill helst vara pigg imorgon då Farmor och Farfar kommer:)

ByeBye
Miss A

Juldagen

Och så va julen slut, nästan iaf;)
Jag hade en bra julafton, jag fick i mig mer julmat än vad jag trodde de skulle gå haha! Som jag sa i gårdagens inlägg så skulle Mormor och Bosse komma vilket de gjorde vid halv 3 ungefär, såg på kalle kl 3 (om ni inte ha märkt det så är det samma kalle varje år!) och efter kalle så fick jag mitt efterlängtade julbord:)
Tomten kom inte i år heller, han kanske har glömt oss helt enkelt? eller så är det för att mina småsyskon vuxit upp lite och alltid listar ut vem som gömmer sig bakom skägget..
Så till dagens stora ämne, JULKLAPPAR!
Jag fick bara hårda paket och den ena var större än den andre, haha. Största paketet var från mamma och pappa, som innehöll en datastol (tror de börja bli less på att jag alltid snor en från köket) och näst största var från mormor..
Paketet som jag fick av mormor kunda ja bara skratta åt, det var så kul! Det innehöll 4 sorters muggar (som ni få se på kort nedan) mascara, ögonskugga, ljus, visp med mera haha:) allt i varsin kartong som var i en ännu större kartong;)


Muggar från mormor


Vas, design från miljögården (fick av mamma & pappa)
Spar"gris" (från mammas kusin)

Förkläde, text: IF IT FITS IN A TOASTER, I CAN COOK IT! (mammas kusin igen)

(Lite hopplock i bilder av det jag fick)

ByeBye
Miss A


Merry Christmas

God Jul!
Men det känns fortfarande som oktober (haha!) tror att min hjärna fastnat där någonstans. Idag är det alltså jul, och jag sitter fortfarande i pyjamas;)
Mormor och Bosse kommer lite senare och ska äta julbord med oss, Farmor och Farfar kommer på lördag (annandag jul).
Visst är kalle kl 3? Det måste jag se! (precis som varje år haha) nä, jag sitter faktiskt och väntar på mitt efterlängtade julbord, jag älskar julbord!
Men iaf, God Jul på er så syns vi senare ikväll:)



 

Merry Christmas
Miss A


Filmtips

Hej alla glada/ledsna/arga/sura och söta läsare:)
Idag har jag alltså inte gjort någonting (typ..) jag slog in den sista julklappen för någon timme sen men har annars bara sett på film/serie hela dagen:)
Jag såg bland annat The Covenant, jag blev lite förvånad att jag tyckte den var bra haha;)  Filmen handlar om trollkarlar och då inte mesiga som harry potter utan nu pratar vi om riktiga män (haha) men iaf jag rekommenderar er ALLA att se den. Om jag fortsätter ge tipps i den stilen av film så tycker jag att ni borde se New Moon!
Bara jag som längtar efter julbord eller?


Bilder tagna från http://www.google.se/

ByeBye
Miss A


Klimatförändringar?

Om vi människor skapar klimatförändringar pga utsläppen av växthusgaser, ska det inte bli varmare då? Rätta mig gärna om jag har fel, men jag är ganska säker på att jag läst om de i aftonbadet?
SÅ VARFÖR ÄR DET SÅ *** KALLT?:( 
Det går ju inte ens att gå ut genom dörren utan att snoret i näsan fryser till is. Så var är min klimatförändring? Jag vill ha den nu!! (ge mig värme!)

Jobbade inatt, det var kul haha eller man kan väl säga att jag jobbade kväll, eftersom min chef kom och sa god jul kl 00:00 och att jag kunde gå hem;) Men det var ganska skönt att sluta 3 timmar tidigare så jag klagar inte:)
Imorgon blir det JULBORD! (det enda jag gillar med julen typ). Jag och min lillasyster har varit snälla att hjälpa mamma att skala potatis idag till janssons frestelse;)
Idag ska jag nog bara se på film och desperat försöka få lite julstämning (det känns som det är oktober!)



ByeBye
Miss A


Kissie

Lilla söta kissie (host!)

Jag och Miss J roade oss för någon dag sedan med att läsa kissies blogg för att därefter snacka skit om henne (jag kan iaf erkänna att jag snackar skit och folk, vilket inte hon kan)
Jaa, iaf så läste vi hennes inlägg om varför hon äter lunch ute varje dag då jag sa:

- Hon kan ju säga att andra inte ha råd att äta ute varje dag, de blir ju äckligt i längden..
Miss J säger: Mhmm..
Jag: Jamen man vet väl inte va de gör me maten innan man får den, tänk va många som ta i den!
Miss J: HAHAHA men kissie kan ju inte få magsjuka, hon är ju gjord av plast!

Ja, ibland har man fin humor och hon är ju inte riktigt gjord av plast än;)

Fick jullov idag, vilket ni som läst min blogg tidigare idag redan vet, igårkväll var det julfest (som jag inte for på) då elever och lärare kunde uppträda, och tydligen hade min kostlärare ramlat ner från scenen och fått fyra sprickor i benet, så några i min klass fick ringa ambulans (detta finns på film eftersom mina söta klasskamrater filmade) stackars henne då hon blir tvungen att hoppa på kryckor runt julbordet!


Bild tagen från http://www.kissies.se

ByeBye
Miss A


Julavsluting

Sitter just nu och väntar på julavslutningen ENSAM, eftersom Miss J inte orka fara eller nåt haha;) Drygt är det iaf, vi skulle mötas kl 10, men hallå? jag är här kl 9 me bussen *skit..* fast jag hinner ju iaf med ett blogginlägg HA!;)
Vi skulle inte vara i aulan förren kl 11, så vi få väl sitta och glo på varandra i klassrummet en timme *jippi* tur att jag är bäst på att dagdrömma!;)

ByeBye
Miss A

Gratis klippning

All ära åt Ann Pettersson hair design school, en av hennes elever kommer att ge mig en gratis klippning den 8/1, jag gillar ordet gratis, allt som har med gratis att göra och så klart det som faktiskt är gratis.
Jag fick sms av en av hennes elever för någon kväll sedanl där det stod:

Hej:) (mitt namn) jag stylade dig för några månader sen på ann petterssons:)...
Undrar om du vill ha en gratis klippning fredagen den 8 januari,
 vi har prov i dam klippning, blir ingen galen frisyr,
vore gulligt om du kunde ställa upp....
(hennes namn)

Jag mena, hur gullig är inte hon!?! klart jag vill liksom, haha självklart tackade jag ja;) Jag gillar att bli ompysslad och få uppmärksamhet på alla möjliga sätt! (hoppas att min pojkvän läser detta så det bli mer massage för min del)

Fast det jag längtar efter mest just nu är sommar:)







ByeBye
Miss A


Sorry...

Förlåt att ni har fått vänta på inlägg, känns inte bra alls att komma med ett nu när det var flera dagar sedan sist...
Jag har varit hos min pojvän hela helgen, och deras internet har tydligen slutat fungera (jippi....) och hur ska stackars jag kunna blogga utan internet? ne, nästa gång tar jag med mitt internet så är iaf båda jag, och ni läsare nöjda:) Snart är det jullov, och vad har man tid för då? Jo, man har all tid i världen att kunna blogga (förutom de två proven jag måste göra)

ByeBye
Miss A

Jullov?

Vissa har jullov, och några andra kommer innom snar framtid att få (om man nu går i skolan).
Jag får jullov på tisdag, alltså den 22/12 då jobbar jag natt med, men det är kul (+att jag får pengar för det).

Under mitt jullov ska jag:

1. Göra ingenting jag inte vill göra!

Och så är det, jag ska bara slappa, tänka på något helt annat än träning eftersom jag tycker att december månad är en månad då mitt måtto lyder: Ät tills du stupar!

Det är kallt ute, 18- och med snö på backen, vad mer kan man begära, vi får ju åtminstonde en vit jul?:)
Jaja åter till verkligheten, det är iaf vitt ute nu, även om man i vissa drömmande studer hoppas att det skulle vara fint sommarväder.
 

 








Ni kan vara lugna, bilderna är tagna från min förra fjällresa;)

ByeBye
Miss A


Läxa

hmm jag tycker inte om läxor, eller den läxa jag har nu är väldigt simpel haha! det enda jag behöver göra är att läsa ut den dumma boken för att sedan skriva en recention på den, som sagt väldigt enkelt:)
Den kan hända att jag skriver ett inlägg då jag är klar, men jaa man vet aldrig;)

ByeBye
Miss A

Onsdag?

Jag hatar då man får känslan av att det är en helt annan dag än vad den egentligen är! som idag, då mitt huvud säger att det är onsdag..
I vanliga fall bruka jag leda barngymnastiken på onsdagar, fast nu vi hade julavslutning den 9/12, känns lite knasigt att jag inte komma få träffa de söta barnen fören den 13/1 igen.
Då vi hade julavslutningen så fick de julmust, pepparkaka och någon annan kaka, vilket känns lite konstigt att ge dem när va tränar dem med haha, dubbelmoral;)
Fast nu är det ju bara tisdag, bara vanliga tråkiga tisdag, och ikväll blir det nog att ägna sig åt läxor:(

Denna fina julblomma fick jag av ordförandet för HIF:s gymnastikklubb:)



ByeBye
Miss A


KISSIE

Hur f*n hinner hon? det är inte klokt vad den bruden är aktiv på sin blogg, idag har jag skummat igenom hennes blogg (tyvär) 1:a inlägget kom kl 12:54, 2:a kl 13:28, 3:e kl 14:28, 4:e kl 15:27, 5:e kl 16:27, 6:e kl 17:54, 7:e kl ? (har inte blivit skrivet än!)

Så fröken kissie vad är ditt betyg, eller har du hoppat av, eller har du bara blivit besatt av bloggen? Vet inte om ni har hört det här uttalet men här kommer det "DU ÄR VAD DU TÄNKER", vilket inte bara är ett uttal utan även fakta! Nu är det kanske lite "dumt" mot kissie att jag tar henne som exempel, men eftersom ni alla vet vem hon är... Kissie har själv sagt på the voice att hon inte är som hon skriver i bloggen, utan att bloggen är hennes alter ego, men fröken kissie lärju tänka på vad hon skriver och hur hon skriver, vilket gör att att hon tillslut blir som "tanken". Det går liksom runt, det jag tänker blir jag eftersom det formar mitt jag, och då som i kissies fall blir hon en korkad blondin eller vad ni kära läsare nu tycker att hon är.


Bilder tagna från http://www.kissies.se/


ByeBye
Miss A


Filmkväll/skola

Jaha nu sitter man i skolan, ensam haha.
Finns inte så mycket att göra på våra fina raster förutom att sitta vid datorn.
Jag var ju på filmkväll igår som ni kanske minns, vi såg på filmen fighting som va ganska bra, eller jag var så trött så jag minns inte så ycket av den;) sedan så såg vi på baksmällan, den är bra fast jag och Miss J ha redan hunnit oh sett den en gång tidigare på biopalatset i stockholm.
Det blev en sen kväll som ni kanske förstår haha och klockan ringde vid 7, för då skulle vi till skolan:)
Sen så har jag inte så mycket mer att dela med mig av än att jag snart har motion då vi ska köra styrkebana, och att första lektionen var hälsa, och andra var kost (boring).

ByeBye en trött
Miss A


Mys

Jag jobbade till klockan 3 inatt, eller kvart över för jag jobbade över, sen blev de tiläl att kliva upp tidigt för jag skulle följa Miss J på julmarknad..
Nattklubben var från 23 men de flesta var 40, och försökte dansa med mig ett x antal gånger (jippi).

Nä snart ska jag på filmkväll, de blir nog mys (har köpt godis så jag ska kunna hålla mig vaken, dricker ej kaffe!)
så jag har tyvär inte tid att skriva ett längre inlägg just nu eftersom även jag har ett liv;) 



ByeBye
Miss A


My Birthday

och så kom dagen då jag fyller 19..
Jag känner mig gammal, rynkig och att jag snart går i pansion:/

jaja iaf fick jag en hårddisk av mamma och pappa, och lite annat smått och gått (happy är jag) annars var jag typ inte hemma idag, vaknade vid 11 eftersom jag jobbade inatt sen så skulle jag hem till Miss J för att vara hundvakt, och nu när jag kommit hem så ska jag snart på jobbet igen. Haha fin födesledag, men jag gillar mitt jobb (alla sjöng för mig inatt, tillochmed vakterna!) puss på dem♥



Så vad ska ni göra denna lördagsnatt?

ByeBye den ett år äldre
Miss A



Jessica Lill-Smeds

person 1: "jag måste banta"
person 2: "men nä, du är så fin så"
pers 1: jomen ja ska nog göra det"
pers 2: men du böhever inte de, då måste jag också banta"

Det är är alltså ett exempel på vad jag får höra hela tiden! Om en seriös person säger att hon/han vill banta så peppa personen i fråga istället! Peppa är ett sånt otroligt viktigt i ett förändringsstadie, om du tycker det är svårt att komma på hur du kan peppa andra att hjälpa någon så kan du:

1. Fråga om ni ska promenad tillsammans.
2. Bjud över personen på "nyttigare" middag.
3. Testa olika sporter tillsammans.
4. Kom på egna mål var för sig.

Här är en tjej som jag bara kan bli imponerad på, hon har verkligen visat att det går!


Jessica Lillsmeds

Det här är alltså bilder på hon själv, om ni inte märker det så har hon tappat otroligt mycket i vikt, och jag är ett av hennes fan nu skulle man kunna säga! Vill ni läsa mer om Jessica, klicka isåfall på den här länken och kom direkt till henne http://jessicalillsmeds.se/

ByeBye
Miss A


Virus

Wohoo några minuter kvar tills jag börjar.. vilket resulterar i ett snabb inlägg nu och svar på kommentarer på lunchrasten:)
Var hos min pojkvän igår, han hade fått virus på sin dator:( vilket han INTE kan få om han inte vore så lat, han behöver nämligen bara uppdatera nån grej på datorn och vipps så kommer inga virus in!:) jag vet att han komma läsa det här inlägget så puss på dig♥

Nä nu ska jag baka tunnbröd med klassen, komma säkert bli supergott!:)


ByeBye 
Miss A


Friday

Hej alla mina fina beundrare där ute:)
Idag skulle jag egentligen ha anatomi och fysioligi hela dagen, igen. Tyvär så blev det ju inte så eftersom jag skulle infinna mig på en Team building kl 10.
Team buildingen gick ut på att vi skulle gå igenom en massa saker till premiären nästa vecka, men vi skulle hinna med en massa annat skoj också, först blev vi bjudna på lunch på Public, sen på kvällen var vi bjudna på middag hos våran chef, sen skulle vi spela laserdome  och efter de hem till våran chef igen för lite "party" då hon skulle bjuda på öl, vin och drinka som bartederna skulle blanda åt oss.

Jag hoppade över middagen, laserdomen och "partyt":( Känner mig inte alls bra, det som bränns i magen och har gjort det hela veckan sen huvudverk på de orkar jag bara inte. Jag for alltså hem vid 5.

Jag hoppas att ni alla andra har en trevlig fredagskväll:) (för nu är det helg!)



ByeBye
Miss A


Miss J

Som ni uppenbarligen har märkt så skriver Miss J aldrig några inlägg, tråkigt tycker både ni och jag.. Miss J är faktiskt väldigt aktiv då det gäller våran blogg, man kan säga att det är hon som håller i de tekniska bitarna.
Just nu har jag rast vilket är TRÅKIGT för kära Miss J är "sjuk":(. Vi får hoppas att hon snart blir "bra" igen så att hon kan underhålla mig på de raster vi har! Jag ska även övertala henne att göra ett inlägg snarats:)
 
ByeBye
Miss A


Hysteri

jaha då var man hemma från ännu en skoldag.. har haft anatomi och fysologi hela dagen så min hjärna är helt slut..:(
Vill ni ha mer info om vaccinet mot svininfluensan?
Vaccinet innhåller mer kvicksilver än det var i torsk då man inte fick äta den.
Svininfluensan har funnits sedan början av 1990-talet och har inte muterats sedan dess, varför skulle den då göra det nu? DEN MUTERAR INTE.
Vaccinet innehåller ett ämne som heter skvala vilket vi har naturligt i hjärnan och nervsystemet, om man får det här ämnet i sprutform går imunförsvaret till attack mot både det insprutade ämnet och det vi har naturligt, vilket vi kan bli mycket sjuk av.
Av vanlig influensa dör ca 300-700 människor i sverige varje år, ibland över 1000 människor. Hur många tro ni dött i svininfluensan? INTE MÅNGA.
Läkemedelföretagen har gått väldigt dåligt i ca 10 år, och helt plötsligt bli det hysteri om svininfluensan vilket gör att det går bättre för dem, men de har sagt upp ansvaret om någon blir sjuk av vaccinet kan man INTE stämma dem.
Sverige är det land som bryr sig minst om vad vaccinet gör mot en, medans i frankrike är det protester och nästan ingen vill ta sprutan. Media i frankrike har då gått ut med att i Sverige har ALLA tagit sprutan, fast det inte är sant.
I danmark t.ex. som ligger så nära är det inte ens sån hysteri som det är i sverige.
De som tagit sprutan och fått biverkningar kan smitta andra med svininfluensan under den tid de har biverkningen.

Förstår ni varför jag inte vill/ska ta sprutan?
Ni som har tagit/ska ta sprutan och säger till oss som inte tagit att vi utgör ett hot mot samhället- NI UTGÖR ETT HOT MED!

Kommentera gärna om ni vill veta mer, har några frågor eller om ni bara vill säga hej:)
                                                       ByeBye
                                                        Miss A


Rullstol på hög nivå

Min lyxdag blev inte en lyxdag!
När jag pallrat mig iväg (och inte missat bussen!) och kom i tid till skolan kl 10 över 8 så visa de sig att läraren va sjuk... kul? nope.. hål till 12.30 haha, så de blev att besöka alla affärer på stan istället;)

Handikappidrotten var ju väldigt.. intressant.. Vi körde rullstolsbasket och staffet (med rullstolarna) sen körde vi golvboll, vi hade då skidglasögon som va svart (sång bara mörker haha).
Men iaf ja blev riktigt haj på det där med rullstolar, jag körde bara in i väggen en gång, krockade ca 4 gånger och välte 0 gånger:)
Eftersom jag är så skillad i paint så får ni bildbevis:)

                                                        Miss A i rullstol
                       
                                                             Godnatt
                                                              Miss A


Godmorgon!

Är det jag som har världens mysigaste skola eller? Idag ska jag och min klass mysa med fotbad och hemmagjorda ansiktsmasker♥
Och sen ska vi testa på handikappidrott haha, men det komma nog gå finfint!:)

Förlåt för det lilla "uppehållet" sedan förra inlägget, men även vi bloggare vill ha lite semester när man är hos pojkvännen;) men okej, nästa gång jag är hos honom ska jag blogga för fulla muggar.

Nu måste jag gå, annars komma jag missa bussen och det vill jag ju inte:)

ByeBye
Miss A


RSS 2.0